Zintro

Prestacions

El barista automàtic, compacte i productiu

Dissenyada per incrementar la teva rendibilitat, Zintro és una màquina compacta increïblement productiva per a l’operador i atractiva per al consumidor.

Gràcies al potencial del nou molí M03 Horeca Performance i a la flexibilitat del grup d’espresso Azk V10 amb la funció de customixer som capaços de graduar la quantitat de cafè, llet i sucre de cada servei.

  • Incrementa el preu mitjà amb les noves preseleccions “Extra Energia” i “Cafè Suau”.
  • Incrementa les vendes per màquina amb la configuració Customixer que permet al consumidor personalitzar la beguda.

Atrau totes les mirades a Vending públic

Disseny minimalista, ergonòmic i intuïtiu per atraure latenció dels consumidors i incrementar les vendes per impuls i aconseguir nous punts.

Zintro està dissenyada amb teclat tàctil exclusiu patentat per Azkoyen i permet la personalització del frontal i de les seves etiquetes.

  • Catàleg d’Etiquetes a escollir
  • Possibilitat de demanar personalització

Redueix els costos d’operació

La gamma Zintro ha estat desenvolupada per fer-te la feina més fàcil, des de la seva instal·lació i posada en marxa, fins al seu manteniment, passant per la configuració o la recàrrega de producte.

La instal·lació i configuració és extremadament senzilla gràcies als perfils de configuració precarregats i totalment configurables gràcies als 12 botons programables.

La neteja i la recàrrega de producte és molt ràpida i senzilla gràcies a la càrrega de producte sense desmuntar les tremuges, les superfícies planes, la safata recollidora per a residus i el frontal d’una sola peça.

La regla de les 3 R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar

El respecte mediambiental ha estat un factor fonamental en el disseny de Zintro. Per això hem seguit la regla de les 3 R, reduir, reutilitzar i reciclar.

Reduir: Hem reduït el consum energètic al màxim obtenint la certificació A+ d’eficiència energètica.

Reutilitzar: Disseny orientat al recondicionament que permet allargar la vida útil.

Reciclar: Fabricada confome a les normatives europees RoHS i WEEE.

Grup d’Espresso Azk V10

El reconegut grup d’espresso Azk V10 garanteix una erogació perfecta que conserva tota l’aroma i el sabor, aconseguint un cafè amb bon cos i una crema consistent.

El secret del grup Azk V10 és la perfecta compressió del cafè, que frena el pas de l’aigua i aconsegueix una millor extracció de les seves propietats organolèptiques.

A més del seu funcionament extraordinari, el grup Azk V10 ha demostrat durant anys la seva fiabilitat i resistència.

  • Incrementa la fidelitat dels teus clients
  • Incrementa el número de serveis per dia

Molí M03 Horeca Performance

El molí M03 d’altes prestacions és un molí de gran potència desenvolupat per a qualsevol entorn d’OCS i Vending, amb un rendiment i durabilitat que garanteix un correcte mòlt de cafè per a entorns amb tot tipus de consum.

Incorpora un desenvolupament de sensors per detectar embussos i esgotats de producte amb l’objectiu d’incrementar la provada fiabilitat i resistència d’aquest molí

La seva dosificació per temps permet graduar el mòlt de cafè per variar les dosis de cafè per servei, oferint així una qualitat en tassa a gust del client.