Zen

Prestacions

Petita i preciosa, però amb una autonomia sorprenent

Zen és petita, però increïblement productiva per a l’operador i atractiva per al consumidor.

Aquesta gamma ha estat dissenyada per facilitar l’operació del servei de vending, oferint la màxima autonomia de servei juntament amb una gran resistència i fiabilitat, cosa que permet reduir els costos de gestió.

Per al consumidor es tracta d´una cafeteria en miniatura amb la qual gaudir en qüestió de segons d´un autèntic cafè espresso al gust gràcies a la funció Customixer.

Atractiu i personalitzable: el centre de totes les mirades

El disseny atractiu de Zen té l’objectiu d’atreure l’atenció dels consumidors potencials per incrementar el nombre de serveis per màquina, especialment en punts de vending públic.

És una aposta per un disseny minimalista, ergonòmic i intuïtiu, realitzat amb materials d’alta resistència com el vidre acrílic o la xapa laminada en fred i amb la nostra exclusiva tecnologia de panell tàctil retroil·luminat amb efecte pantalla.

Personalizable:

  • Catàleg de Frontals a escollir
  • Catàleg d’Etiquetes a escollir
  • Possibilitat de demanar personalitzacions

Una via per incrementar la rendibilitat

L´autonomia és un factor clau en la rendibilitat d´una operació de vending. Reduir els costos de manteniment i reposició han estat una premissa bàsica en el desenvolupament de la sèrie Zen.

Zen ha estat dissenyada per donar una autonomia real equivalent al nombre de gots, mitjançant l’optimització de la capacitat de cafè, llet i xocolata.

Autonomia en dies fins a 3 vegades superior respecte dels competidors.

  • Redueix costos en manteniment i reposició
  • Incrementa el nombre de punts per ruta sense incrementar-ne els costos.
  • Incrementa la rendibilitat de l’operació de vending.

Posada en marxa fàcil i ràpida

Todos los modelos Zen incluyen una serie de perfiles de servicio optimizados y precargados para facilitar al máximo la puesta en marcha de la máquina.

Tots els models Zen inclouen una sèrie de perfils de servei optimitzats i precarregats per facilitar al màxim la posada en marxa de la màquina.

Per facilitar la càrrega de configuracions als models Zen Azkoyen us ofereix com a accessori un adaptador USB per a la càrrega ràpida de configuracions.

Fer la teva feina més fàcil, el nostre principal objectiu.

Hi ha desenes de factors per aconseguir que una operació de vending sigui exitosa, i tots depenen de fer més fàcil la feina de l’operador.

La gamma Zen ha estat desenvolupada per fer-te la feina més fàcil, des de la seva instal·lació i posada en marxa, fins al seu manteniment, passant per la configuració, la recàrrega de producte o la gestió de cobraments.

La instal·lació i configuració és extremadament senzilla gràcies als perfils precarregats i totalment configurable gràcies als 12 botons programables i al programari de configuració per a PC.

La neteja i la recàrrega de producte és molt ràpida i senzilla gràcies a la tapa abatible, les superfícies planes, la safata recollidora per a residus i el frontal d’una sola peça.El manteniment es pot programar gràcies al sistema dʻalertes incorporat.

La regla de les 3 R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar

El respecte mediambiental ha estat un factor fonamental en el disseny de Zen. Per això hem seguit la regla de les 3 R, reduir, reutilitzar i reciclar.

Reduir: Hem reduït el consum energètic al màxim obtenint la certificació A+ d’eficiència energètica.

Reutilitzar: Disseny orientat al recondicionament que permet allargar la vida útil.

Reciclar: Fabricada confome a les normatives europees RoHS i WEEE.

Grup d’Espresso Azk V10

El reconegut grup d’espresso Azk V10 garanteix una erogació perfecta que conserva tota l’aroma i el sabor, aconseguint un cafè amb bon cos i una crema consistent.

El secret del grup Azk V10 és la perfecta compressió del cafè, que frena el pas de l’aigua i aconsegueix una millor extracció de les seves propietats organolèptiques.

A més del seu funcionament extraordinari, el grup Azk V10 ha demostrat durant anys la seva fiabilitat i resistència.

  • Incrementa la fidelitat dels teus clients
  • Incrementa el número de serveis per dia

Molí M03 Horeca Performance

El molí M03 d’altes prestacions és un molí de gran potència desenvolupat per a qualsevol entorn d’OCS i Vending, amb un rendiment i durabilitat que garanteix un correcte mòlt de cafè per a entorns amb tot tipus de consum.

Incorpora un desenvolupament de sensors per detectar embussos i esgotats de producte amb l’objectiu d’incrementar la provada fiabilitat i resistència d’aquest molí.

La seva dosificació per temps permet graduar el mòlt de cafè per variar les dosis de cafè per servei, oferint així una qualitat en tassa a gust del client.