Novara

Prestacions

Novara, the new age

El gran disseny de Novara destaca a primera vista per la seva gran frontal de vidre temperat i el teclat tàctil, detalls que la converteixen en la màquina més atractiva del mercat, dissenyada per crear espais.

Però Novara és molt més que un disseny atractiu, incorpora l’última tecnologia per incrementar la qualitat del producte i facilitar-ne el manteniment i la neteja, millorant la productivitat.

Dissenyada per crear espais únics

El disseny de Novara està ideat per crear un entorn atractiu i agradable que ajudi a generar noves idees, mentre es gaudeix del millor cafè espresso.

Està fabricada en materials nobles d’alta qualitat com l’acer, l’alumini o el vidre temperat resistent a impactes i antiesgarrapades. El resultat és una màquina robusta i fàcil de netejar la bellesa del qual resisteix a l’envelliment habitual en màquines amb frontals plàstics.

Respectuosa amb el medi ambient

Està fabricada amb materials que compleixen els estàndards europeus RoHS i WEEE.

A més, Novara és una aposta per l’eficiència energètica, la il·luminació basada en sistemes LED i el nou estat de repòs Eco Mode redueixen el consum de la màquina de forma notable, aconseguint un estalvi energètic de fins a un 50%.

Aquest esforç té com a recompensa el nivell d’eficiència energètica A+.

  • Redueix la despesa energètica
  • Aconsegueix noves ubicacions

Preparada per incorporar una pantalla

Novara està preparada per incorporar una pantalla o sistema Digital Signage per oferir a l’usuari informació audiovisual i publicitat.

El mercat de la publicitat mitjançant sistemes Digital Signage està en expansió i representa una oportunitat per incrementar els ingressos atípics.

  • Aconsegueix noves ubicacions
  • Incrementa els ingressos atípics

Un gran disseny pel que veus i el que no veus

A l’interior de Novara s’han introduït importants avenços en el disseny i materials per incrementar la qualitat del producte i facilitar-ne el manteniment i la neteja, millorant la productivitat.

El nou disseny interior facilita el desmuntatge i neteja de peces, així com la reposició de producte, escurçant notablement els temps que dedica el reponedor a cada màquina, cosa que permet gestionar un parc més gran i augmentar la productivitat.

  • Redueix els costos de gestió
  • Redueix els costos de manteniment

Grup d’Espresso Azk V10

El reconegut grup d’espresso Azk V10 garanteix una erogació perfecta que conserva tota l’aroma i el sabor, aconseguint un cafè amb bon cos i una crema consistent.

El secret del grup Azk V10 és la perfecta compressió del cafè, que frena el pas de l’aigua i aconsegueix una millor extracció de les seves propietats organolèptiques.

A més del seu funcionament extraordinari, el grup Azk V10 ha demostrat durant anys la seva fiabilitat i resistència.

  • Incrementa la fidelitat dels teus clients
  • Incrementa el número de serveis per dia